Paciente v samoplačniški zobozdravstveni ordinaciji obravnavamo v najkrajšem možnem času.
Kljub temu, da uporabljamo kakovostne materiale in najsodobnejšo opremo, ohranjamo dostopne cene zobozdravstvenih storitev.

Diagnostika

Za zdravljenje zob je potreben temeljit pregled in analiza stanja zob. Tako lahko najugodneje in najbolj učinkovito pristopimo k zdravljenju.

Preventiva

Skupaj z nami poskrbite, da se bodo vaši zobje in sklepi kar najbolje ohranjali. Svetujemo glede čiščenja zob in prehranskih navad, izvajamo preventivne zaščite zob in izdelujemo zaščitne opornice.

Estetsko zobozdravstvo

Cilj estetskega zobozdravstva je kar najbolje uskladiti estetiko zob in obraza (bele zalivke, estetske luske in brezkovinske prevleke, manjši ortodontski posegi, beljenje zob).

Beljenje zob

Beljenje zob vam omogoča, da si na enostaven, neboleč in neškodljiv način polepšate nasmeh.

Zdravljenje zob

Z zdravljenjem zob odpravljamo najpogostejšebolezni zob – zobno gnilobo ali karies in preobčutljive ali vnete zobne živce.

Zdravljenje obzobnih tkiv

Zdravljenje obzobnih tkiv je namenjeno zdravljenju vnetih dlesni in paradontalne bolezni s temeljito diagnostiko, higiensko fazo, luščenjem in glajenjem korenin, lasersko terapijo ali kirurško.

Lasersko zdravljenje mehkih tkiv

Lasersko zdravljenje je eden izmed najbolj naprednih načinov zdravljenja. Omogoča nam dezinfekcijo, biostimulacijo in manjše kirurške posege brez krvavitve.

Oralna kirurgija

Kirurške zobozdravstvene storitve vsebujejo kirurške ekstrakcije zob, odstranjevanje modrostnih zob, apikotomije, kirurško zdravljenje paradontalne bolezni, operacije dlesni in vstavljanje implantatov.

Zobna protetika

Z zobno protetiko nadomeščamo manjkajoče zobe za kar izdelujemo prevleke, mostičke, delne proteze in totalne proteze.

Zobni implantanti

Zobni implantati nadomeščajo korenino zoba. Vsadimo ga v čeljust, kjer služi kot temelj, na katerega lahko izdelamo prevleke, mostičke ali protezo.

Zobni rentgen

Našim pacientom je na voljo lokalni zobni rentgen, ki nam olajša diagnostiko posameznih bolezni zob in obzobnih tkiv ter omogoča vrednotenje zdravljenja.

Ortodontski aparati

Zobni aparati, ki jih načrtujemo in vstavljamo v naši ordinaciji so namenjeni korekciji manjših nepravilnosti postavitve zob.

Brezplačen prvi pregled in posvet

Samoplačniške zobozdravstvene storitve opravimo v najkrajšem možnem času. Kljub temu, da uporabljamo kakovostne materiale in najsodobnejšo opremo, ohranjamo dostopne cene zobozdravstvenih storitev.

Naročite se na brezplačen prvi pregled in posvet, kjer bomo lahko okvirno določili potek zdravljenja in se pogovorili o približni oceni stroškov.

Naročite se